AAB Afdeling 81
Din bolig » Kælderrum

Kælderrum

Alle lejligheder har et kælderrum. Kælderrummene er meget forskellige, hvor enkelte er reelle rum og andre er trådbure.

Det enkelte kælderrum er tinglyst med et nummer, der svarer overens med den lejlighed, som du lejer.  Da kælderrummet er tinglyst til lejemålet, er det ikke muligt at bytte kælderrum lejemålene imellem, se desuden gældende husorden for yderligere informationer om reglerne for kælderrum.

 

Hæv dine ejendele fra gulvet

Afdelingen har desværre haft vand i kælderen under det store skybrud i sommeren 2011, og vi opfordrer derfor til, at man hæver alle sine ting min. 10 cm fra gulvet ved hjælp af reoler eller andet.
Du kan rekvirere europapaller hos afdelingsbestyrelsen, se Beboerservice. Send en mail med ønsket antal, så vender vi tilbage.

 

Hjælp afdelingen i tilfælde af skybrud

I tilfælde af skybrud har afdelingen indkøbt pumper, der virker som en vandstøvsuger, så vand kan pumpes ud til varmecentralen. Hvis du har hævet dine ting fra gulvet, kan vi komme ind under dem og suge vand ud. Det er godt for både dine ejendele og bygningen. Sæt derfor aldrig papkasser eller andre genstande, som suger vand, direkte på gulvet. Ved skybrud bedes du sikre, at der er adgang til at suge vand fra dit kælderrum. Hvis du ikke er hjemme, kan vi under overvågning være nødsaget til at skaffe os adgang til dit kælderrum for at sikre bygningen. Dette vil ske under skærpet overvågning, og du vil blive orienteret hurtigst muligt.

 

Forsikring i tilfælde af skybrud

Det er din egen indboforsikring, der dækker evt. skade eller tyveri fra kælderrum, så vær opmærksom på, at din indboforsikring dækker de reelle værdier i rummet. Du skal desuden være opmærksom på, og om forsikringsbetingelserne stiller krav til at dine ting skal placeres i en bestemt højde over gulvet for at være dækket.
Mødekalender
AAB Afdeling 81 | Nøddebogade 2-4 | 2200 København | afd81@aab.dk